Tag familien med på mikroeventyr

Det er ikke altid let at få de små poder med udenfor, men så må man lokke lidt. Her kan Geocaching være en mulighed! Det gælder både store og små, aktive og inaktive. Uanset alder og aktivitetsniveau er geocaching en god mulighed for at komme ud og røre sig – med et formål. Lidt ligesom Pokémon app’en, som fik en del inaktive mennesker ud af døren, fordi det var sjovt og spændende at fange Pokémons. Ergoterapeuten i mig tænker, at det samme gælder geocaching!

Det er én stor udendørs skattejagt, hvor der kan findes skatte i hele verden. Det går ud på at bruge sin GPS i telefonen for at finde skattene, som er gemt alle mulige steder. Man kan også selv gemme en skat og logge den, så andre kan finde den. Typisk bliver skattene gemt i en vandtæt beholder, steder som ikke så mange andre kender til og på den måde kommer jægerne steder hen, hvor de normalt ikke vil komme.

Alene i Danmark er der lige nu gemt 11.713 skatte. Der findes en facebookgruppe om Geocaching, hvor du kan finde mere information om konceptet.

Har du prøvet at Geocache?

De bedste julehilsner, Maria