Jeg elsker uldundertøj, for det kan bruges året rundt og er genialt til at temperaturregulere. Derfor kom uldundertøjet fra DILLING Underwear med rundt på tur.

Test af DILLING Underwear

Gennem årene har jeg prøvet lidt forskelligt uldundertøj og der er stor forskel på det første sæt, jeg købte i en sportsbutik og sættet fra DILLING Underwear. Hos DILLING Underwear bruger de økologiske garner. Undertøjet behandles udelukkende på svanemærkede farverier, som giver rene produkter, der ikke er behandlet med skadelige kemikalier. Her køber du direkte fra producenten, som har produceret undertøj i mere end 100 år.

Jeg bryder mig ikke om, når tøj kradser og slet ikke, når det er det inderste lag. Undertøjet fra DILLING Underwear er i økologisk uld og føles rart mod huden. Der er ikke noget, der kradser eller strammer eller gnaver nogle steder.

Der er hul til tommelfingerne i den langærmede bluse og lynlåsen i halsen gør det nemt og hurtigt at temperaturregulere. Pasformen er rigtig fin og jeg er vild med raglanoverdelen, som er med til, at der ikke er nogle syninger, der generer huden omkring skuldre og armhuler. Lynlåsen i halsen kører “smooth” og elastikken i bukserne sidder til, som den skal. Mærkerne i tøjet er små og diskrete, så de ikke kradser, men dem kan du selvfølgelig vælge at klippe af, hvis de generer dig.

Hvad er det, uld kan?

Kort og godt har uld følgende egenskaber:

  • Uld har en kølende virkning i varmt vejr
  • Uld holder på varmen, når det er koldt
  • Uld varmer, selvom det er vådt
  • Uld beskytter mod UV-stråling – men brug solcreme uanset!
  • Uld er svedtransporterende
  • Uld kommer ikke til at lugte, som syntetisk stof gør
  • Uld krøller ikke – og kan bruges til pænt brug efter en tur i bunden af rygsækken

 

Uldundertøj med på tur

Selvom vi har haft en hedebølgesommer, har jeg alligevel fået brugt uldundertøjet en del. For åben himmel er det smart med lange ærmer, selv om sommeren, hvis du gerne vil ligge med armene udenfor soveposen. Netop fordi uld køler i varme og er svedtransporterende, kommer du ikke til at sejle i sved, selvom det er sommer.

Undertøjet har været med mig på Fur, i telt i haven, vandring i Rold Skov, dagsture i Nationalpark Thy, på mikroeventyr på Rømø og på weekendvandring i Nationalpark Mols Bjerge. Jeg er imponeret over egenskaberne, for de holder stik. Samtlige punkter ovenfor kan krydses af.

På weekendens vandring i Nationalpark Mols Bjerge havde jeg uldtrøjen på alle tre dage. Jeg vandrede i den, skiftede til en tør uldtrøje, når vi kom frem til lejrpladsen og tog den første på igen næste morgen, når den havde luftet og var tør igen. Der var ingen lugtgener, selvom jeg svedte og trøjen kunne bruges igen og igen.

Jeg er fuldt tilfreds med uldundertøjet og bruger det også som “hygge søndagstøj” nu, hvor regn og blæst er på vejrudsigten.

Rabat på baby- og børnetøj (afsluttet)

Har du småfolk derhjemme, så er det nu, du skal springe til! For DILLING Underwear har nemlig udsalg i den kommende weekend (afsluttet).

Fra fredag den 31. august 2018 til og med søndag den 2. september 2018 er der – 40 % rabat på alt baby- og børnetøj. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke allerede nedsatte varer (afsluttet).

Sving ind forbi DILLING Underwear Baby eller Børn og se, om der er noget, der kunne friste til de små pus.

Psst… Hold øje med bloggen – måske der også kommer en overraskelse til dig… (afsluttet)

Hvilket mærke er dit foretrukne, når du skal købe uldundertøj?

De bedste hilsner,

Maria