Jeg har haft min blog i lige over et år og er ved at have den, som jeg gerne vil. Der kommer fast et indlæg op hver uge og jeg har en masse spændende i tankerne. Derfor var det rigtig stort at blive nomineret til Nordic Outdoor Blogger Award 2017. At vinde i Danmark var kæmpestort! Jeg ventede i spænding i uge 50 på at finde ud af, hvem der løb med sejren i finalerunden.

Hvem vandt Nordic Outdoor Blogger Award 2017?

Som jeg skrev til jer i mit nyhedsbrev, så vandt jeg ikke. Det gjorde norske Isak og bestemt velfortjent! Hvis du vil have tilsendt mit nyhedsbrev og få min gratis e-guide “Sådan får du mere natur ind i din hverdag” med oveni hatten, kan du tilmelde dig ude til højre.

Tilbage til Isak!

Dommerpanelet på Nordic Outdoor Blogger Award 2017 skrev om Isak:

Due to his young age Isak is a true inspiration for the young ones growing up in a modern world. Our life has become more digital than ever and it’s important that we are true to our self and that all of us inspire people to get out there. This is exactly what Isak is doing with his blog and work. We at Haglöfs hope that more young people in the big city’s starts to appreciate the nature around us and are willing to experience what the nature has to offer.

Jeg kunne ikke være mere enig! Verden bliver mere og mere digital og det ser vi desværre påvirke i en negativ retning, hvad angår friluftsliv i hvert fald. Du har alt inde for rækkevidde på din smartphone, tablet eller computer – her kommer du ikke til at kede dig. Men! Det er sundt at komme ud og få noget frisk luft, bruge din fantasi og kede dig. I naturen kan du sagtens blive underholdt i time- og dagevis, selv uden internetforbindelse.

 Vinderen Isak er 15 år gammel, bor i Arendal lige nordøst for Kristiansand og er vild med friluftsliv. Han har bloggen Isaks Friluftsblogg og du kan også følge ham på YouTube og facebook. Isak har været på alverdens eventyr og det er det fantastiske ved Norge: du har naturen lige ude for døren!

Isaks eventyr i 2017

Blot i år har Isak været på isfiskeri, kørt med hundeslæde i Hardangervidda og sovet i lavvo. Han har været på toptur med ski, sejlet i kano, været på fisketur i Finnmark og været på vandreture med skolen. Jeg ville ønske, der var mere friluftsliv på skemaet, da jeg gik i folkeskole. Det er sundt for krop og sjæl at komme ud i det fri. Det ville være fantastisk, hvis friluftsliv var en del af idræts-, biologi- eller geografitimerne. Jeg har lov til at drømme, ik? 

 
Tag et kig forbi Isaks blog og blive inspireret til turen i Norden.

Læs også: Er du i tvivl om, hvor du må opholde dig i naturen?

 

Hvilken blog inspirerer dig til at komme ud og nyde friluftslivet?
 

De bedste hilsner,

Maria