Hej, jeg er curlycamper

Til daglig

Jeg hedder Maria, er født i 1987 og flyttede i efteråret 2017 fra København til Nordjylland med min kæreste og vores nu 13-årige hund, Bobby. Jeg elsker naturen og nyder at finde de små eventyr i hverdagen. Til daglig er jeg ergoterapeut og friluftsvejleder. Med en travl kalender er det skønt at være impulsiv efter arbejdstid og komme ud af døren, få noget frisk luft og se noget nyt.

Fritid

Jeg er ”wanna-be spejder”, da jeg aldrig har været spejder, men elsker alt der har med natur og friluftsliv at gøre. Jeg finder ro og fordybelse i naturen og lader mine batterier op i den friske luft. Jeg cykler, går ture med vores hund, jeg løber, jeg vandrer, jeg sover for åben himmel, i shelter, i hængekøje, i telt. Jeg laver mad på bål, på trangia, forbereder mad på min dehydrator og går aldrig ned på snacks.

Microadventure’s skaber

Jeg har oprettet Facebookgruppen Denmark Microadventure på baggrund af Alastair Humphreys,  som for år tilbage har “opfundet” microadventure begrebet. Alastair Humphreys har en blog, der er utrolig inspirerende og ét af hans indlæg omhandler microadventures rundt omkring i verden. Det var her, jeg opdagede, at der ikke var nogen facebookgruppe for Danmark, så den oprettede jeg i januar 2016. Du er meget velkommen til at være med og bidrage med dine tips, tanker og billeder.

Bloggen

Her vil jeg komme med mine tips og råd til mikroeventyr, som ligger lige rundt om hjørnet og anmelder diverse friluftsprodukter. Jeg kommer med inspiration til dig om natur, friluftsliv og rejser, hvor naturen er i fokus.

Alt hvad jeg skriver på bloggen, er mine egne meninger, holdninger og tanker. Sponsorerede indlæg er tydeligt markeret og er udelukkende mine egne holdninger til det enkelte produkt.

 

Savner du noget eller vil du vide mere om et bestemt emne, må du endelig give mig et praj.

Ønsker du et samarbejde, er du også velkommen til at kontakte mig her.

De bedste hilsner,

Maria