Velkommen til CurlyCamper

Jeg hedder Maria Rømer og er kvinden bag CurlyCamper. Jeg er født i 1987 og uddannet ergoterapeut og friluftsvejleder.

Jeg elsker naturen og nyder at finde de små eventyr i hverdagen.

Jeg er ”wanna-be spejder”, da jeg aldrig har været spejder, men elsker alt der har med natur og friluftsliv at gøre.

Jeg finder ro og fordybelse i naturen og lader mine batterier op i den friske luft.

Jeg cykler, løber, vandrer.

Jeg sover for åben himmel, i shelter, i hængekøje, i telt.

Jeg laver mad på bål, på trangia, forbereder mad på min dehydrator og går aldrig ned på snacks.

Jeg har oprettet Facebookgruppen Denmark Microadventures på baggrund af Alastair Humphreys,  som for år tilbage har “opfundet” microadventure begrebet. Eller i hvert fald satte ord på mikroeventur og det at komme ud og få de små eventyr i hverdagen.

Alastair Humphreys har en blog, der er utrolig inspirerende og ét af hans indlæg omhandler microadventures rundt omkring i verden.

Det var her, jeg opdagede, at der ikke var nogen facebookgruppe for Danmark, så den oprettede jeg i januar 2016. Du er meget velkommen til at være med i Facebookgruppen og bidrage med dine tips, tanker og billeder fra dine mikroeventyr.

Hvad kan du finde her på bloggen?

Her på CurlyCamper finder du tips og tricks til mikroeventyr, friluftsliv og rejser.  Krydret med guides og idéer til, hvordan du kan få mere natur ind i din hverdag. 

Mikroeventyrene ligger lige rundt om hjørnet og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gøre det nemt for dig at komme ud i naturen. Uanset hvilket niveau du er på, er det muligt at få succes med mikroeventyr. 

Du kan søge inspiration i alle mine mikroeventyr og se, om der er et interessant mikroeventyr, du vil begive dig ud på. 

Alt hvad jeg skriver på bloggen, er mine egne meninger, holdninger og tanker – uanset om det er et reklameindlæg eller ej.

Kontakt CurlyCamper

Savner du noget på bloggen, vil du vide mere om et bestemt emne eller har du et tip eller spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail på kontakt@curlycamper.dk

Er du interesseret i et samarbejde, kan du finde flere informationer her >>>