Samarbejde med CurlyCamper

Jeg søger altid nye samarbejdspartnere, som matcher min niche og som jeg kan stå inde for. Jeg overholder altid gældende reklameregler på min blog og sociale medier, og skriver ikke om produkter eller ydelser, jeg ikke selv har afprøvet.

Reklame er tydeligt markeret og omtalen er udelukkende mine egne holdninger til det enkelte produkt.

Er du interesseret i et samarbejde, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@curlycamper.dk – så sender jeg mit mediekit.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Om CurlyCamper

Jeg hedder Maria Rømer og er kvinden bag CurlyCamper. Jeg er født i 1987 og uddannet ergoterapeut og friluftsvejleder. I efteråret 2017 flyttede min kæreste og jeg fra København til Nordjylland med vores nu 14-årige hund, Bobby.

Jeg elsker naturen og nyder at finde de små eventyr i hverdagen. Jeg er ”wanna-be spejder”, da jeg aldrig har været spejder, men elsker alt der har med natur og friluftsliv at gøre. Jeg finder ro og fordybelse i naturen og lader mine batterier op i den friske luft. Jeg cykler, går ture med vores hund, løber, vandrer. Jeg sover for åben himmel, i shelter, i hængekøje, i telt. Jeg laver mad på bål, på trangia, forbereder mad på min dehydrator og går aldrig ned på snacks.

Jeg har oprettet Facebookgruppen Denmark Microadventures på baggrund af Alastair Humphreys,  som for år tilbage har “opfundet” microadventure begrebet. Eller i hvert fald satte ord på mikroeventur og det at komme ud og få de små eventyr i hverdagen. Facebookgruppen Denmark Microadventures har +1.300 medlemmer (2020).

I 2017 vandt CurlyCamper prisen som Danmarks Bedste Outdoor Blog. Jeg har en nicheblog, der når ud til de naturuvante, som gerne vil mere ud i naturen, lære at bruge den og blive trygge med den. Derudover når jeg også ud til friluftsfolket, som allerede har været ude i naturen, men gerne vil mere ud og gerne vil have guides og tips til nye ruter, naturområder eller aktiviteter. 

Muligheder for samarbejde

  • Sponserede blogindlæg – produkt, anmeldelse, oplevelse, vandretur eller andet relevant i forhold til mikroeventyr, friluftsliv og rejser
  • Sponsorede indlæg på sociale medier
  • Instagram takeovers
  • Deltagelse i presseture
  • Giveaways/konkurrence
  • Ambassadørpartnerskab
  • Freelanceartikler
  • Billeder til sociale medier og hjemmesider
  • Dronevideo og -billeder
  • Foredrag

Eksempler på dronevideoer

Tidligere samarbejdspartnere

Udtalelser fra tidligere samarbejdspartnere

CurlyCamper leverede content på et meget højt plan, og skrev bl.a. et rigtig fint indlæg om Rebild Bakker Ruten. Dertil kom nogle utrolig flotte billeder, som vi efterfølgende fik tilsendt og fik lov til at bruge i vores fremtidige markedsføring. Vi fik synlighed på nogle nye kanaler og fik god respons på indlæggene. Der er ingen tvivl om, at Maria er passioneret naturelsker og leverer brugbar information til målgruppen.

Mona Møller Carlsen, destinationsudvikler ved RebildPorten