Hygiejne på tur – no problem!

Hygiejne på tur – no problem!

Hvad er smart at have med på tur til at klare din hygiejne? Jeg har selvfølgelig tandbørste og tandpasta med, ligesom tandtråd også er fast inventar i min lille zip lock pose. Der er andre sager, der er smart at medbringe og som ikke fylder alverden. Læs med og se, om...

læs mere
Vandresokker: Hvordan vælger du de rette?

Vandresokker: Hvordan vælger du de rette?

Hvordan finder du de rette vandresokker? Der er nok at vælge imellem – både af mærker, tykkelser og materialer. Jeg vil give dig et overblik, så det bliver nemmere at vælge de rette sokker, der ikke giver vabler. Hvordan skal vandresokker sidde på fødderne? Det er...

læs mere
Plastik – sådan reducerer jeg mit forbrug

Plastik – sådan reducerer jeg mit forbrug

I mit tidligere indlæg Plastik forsvinder aldrig, skrev jeg om mikroplast. Hvor det kommer fra og hvordan jeg bruger plastik, når jeg er på tur. I dette indlæg vil jeg fortælle, hvordan jeg mindsker mit forbrug af plastik. Det kan være, du allerede gør nogle af de...

læs mere
Digital detox – gå offline i naturen

Digital detox – gå offline i naturen

Glædelig første søndag i advent! De fleste af os har en smartphone og kunne sikkert godt bruge en digital detox. Vores telefon er i mange tilfælde en tidsrøver og i december er der rigeligt at se til, så måske det er nu, du skal prøve en digital detox? Jeg slår min...

læs mere
Guide til Tranum-Fosdal vandreruten

Guide til Tranum-Fosdal vandreruten

I Nordjylland er der etableret en ny vandrerute: Tranum-Fosdal. Ruten havde officiel åbning den 13. maj 2018 og er certificeret som ”premiumrute” ved Deutsches Wanderinsitut. Dermed har ruten papir på at opfylde de strengeste kriterier til vandreruter i Europa. De 34...

læs mere
5 apps til naturbrug

5 apps til naturbrug

Den virtuelle verden bugner med apps. Der er apps til alting. Også til friluftsliv. Jeg har samlet en oversigt over de apps, som jeg har glæde af, når jeg skal på tur og er af sted. De kan allesammen noget forskelligt og kan være rare at have ved hånden, selvom jeg så...

læs mere
Fodpleje før, under og efter en vandretur

Fodpleje før, under og efter en vandretur

Den rigtige fodpleje er med til at give dig en god tur i naturen. Du bruger fødderne hver dag og når du er på tur, er det altafgørende, at du kan gå. Der er ikke noget værre, end at gå rundt på vabelfødder. Eller have for små sko på, som klemmer og er ubehagelige....

læs mere
Vil du have mere natur ind i hverdagen?

Vil du have mere natur ind i hverdagen?

Få alle de gode tips i e-bogen 

SÅDAN FÅR DU MERE NATUR IND I DIN HVERDAG

E-bogen lander helt automatisk i din indbakke, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Du vil også modtage tips og tricks samt de seneste blogindlæg.

Sådan! Nu er du tilmeldt og e-bogen er på vej!