Snart er år 2017 gået og der er sket meget på alle fronter i mit liv

Der er sket meget på de 365 dage i år 2017. Det er godt med nogle mål for fremtiden. Det er sundt med forandringer og at udvikle sig. Det er vigtigt at være glad. Jeg har berørt alle tre punkter i løbet af året – og lidt til.

Uddannelse

I marts startede jeg på en uddannelse, jeg længe har haft kig på og endelig kunne det lade sig gøre at starte. OutdoorSports udbyder uddannelsen som Friluftsvejleder og det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget karrieremæssigt og rent personligt. Uddannelsen er utrolig spændende og har mange elementer i sig, som gør mig stærkere ift. ledelse, kommunikation og pædagogik. Alt det sjove, grænseoverskridende og adrenalinsparkende jeg har brugt en masse tid på, har gjort mig til MTB-instruktør, træklatreinstruktør, havkajakinstruktør og teambuildinginstruktør. Og det er super fedt! Det giver nogle jobmæssige muligheder, der kan bringe mig på mange eventyr og en hverdag med en masse udeliv.

Blog

Jeg har haft bloggen i lige over et år og synes, den er ved at være, som jeg gerne vil have den. Jeg lægger meget energi i bloggen og synes, det er sjovt at dele ud af mine erfaringer, så du forhåbentlig lærer noget nyt eller får blod på tanden til at tage af sted på eventyr.

Nomineret 2017

CurlyCamper vandt Danmarks Bedste Outdoorblog i 2017

Som du nok har bemærket den seneste måneds tid på bloggen, blev jeg nomineret til Nordic Outdoor Blogger Award 2017 sammen med 6 andre danske blogs, som du kan læse om her. Jeg var meget overvældet og det var en helt fantastisk besked at få, at jeg oven i købet vandt Danmarks Bedste Outdoorblog i 2017! Tusind tak for din stemme og støtte – det betyder alverden!

Flytning

I juni måned begyndte min kæreste og jeg at tale om, hvor vi gerne ville bo, hvis vi frit kunne vælge. Ikke New Zealand, som vi elsker, eller udlandet, men her i skønne Danmark. Vi ville begge gerne tættere på naturen, få luft under vingerne, højt til himlen og komme ned i gear. Desuden ville det være skønt med en have, især for vores gamle hund, Bobby.

Bobby december 2017

Bobby på snart 12 år nyder at bo på landet

 

Min familie bor lidt spredt på Sjælland og størstedelen af Joans’ familie bor i Jylland. Vi brainstormede og undersøgte, hvad vi kunne bo i for billige penge tæt på natur på Sjælland og kom frem til, at det meste blev for dyrt. Så kom snakken hen på Jylland. Her kan vi virkelig bo billigt, og få luft og natur omkring os. Jobmulighederne for mig som friluftsvejleder er større i Jylland, da der er mere natur af forskellig art, end der er på Sjælland. Vi flyttede d. 1. oktober, så det gik stærkt, men det føles som den helt rigtige beslutning.

Det giver en ro inden i, at vi kommer tættere på naturen, som lader mine batterier op og får mig ned i gear. Det handler om at være lykkelig og glad. – ikke at gøre alle andre glade. Jeg, og vi, er glade for at være tæt på naturen, faktisk bo midt i den. Og det er vigtigst. At vi er glade. Selvfølgelig har vi længere til min familie og vores venner på Sjælland, men der er jo lige langt, om man kører fra Jylland til Sjælland eller Sjælland til Jylland. Det er en fælles prioritet at få set hinanden. Vi har kun det ene liv og det gælder om at få mest muligt ud af det og leve det, som du vil.

Arbejde

Mit år fortsatte i en virksomhedspraktik, som endte med et løntilskudsjob og det resulterede i et vikariat. Tiden fløj og det var spændende at lære mere inden for mit fagområde og få en interessant arbejdsplads på mit cv. Vikariatet løb til 31. august og det passede perfekt ift. flytning og var en passende overgang til det nye kapitel i vores liv.

Da vi besluttede os for at flytte, gik jeg straks i gang med at lede efter job. Ret hurtigt fandt jeg et spændende job, som jeg søgte efter at have talt med afdelingen. Og sørme om jeg ikke var heldig at få det! Det blev til 2.5 gode måneder, for i mellemtiden dumpede drømmejobbet ned fra himlen. I slutningen af november fik jeg job som ergoterapeut og friluftsvejleder. Ud af 76 ansøgere og 5 kaldt til samtale, blev jeg valgt til jobbet og skal fra januar have udsatte borgere med ud i naturen og lave aktiviteter.

Læs mit indlæg om, hvorfor naturen er så god for dig.

Senja 2017

Zen og helt ned i gear, da vi var på Senja i Nordnorge i august 2017

Tak for i år.
Tak for dig.
Tak fordi du læser med.
Tak for din støtte.

Jeg vil takke af for nu.

Jeg håber, du har haft et skønt år, lige som du har ønsket det. 2017 har behandlet mig godt og jeg er klar på 2018.

Jeg er sikker på, det bliver mindst lige så fantastisk.

Der venter et spændende job, fantastiske rejser og endnu en flytning.

Resten lader jeg karma om.

Hvad kunne du godt tænke dig at læse på bloggen i 2018?
Skriv en kommentar nedenfor.

 

De bedste nytårshilsner,
Maria