Reklamesamarbejde med Revolutionrace

Revolutionrace var ikke et mærke, jeg kendte særlig godt til, før jeg testede deres NordWand Pro bukser. Min umiddelbare tanke var, at det var et billigt alternativ til, hvad der ellers findes derude, og det skulle da afprøves, hvordan kvaliteten var.

Buksen er afprøvet på vandreture i Danmark og i sneklædte Canada.

Pasform

Jeg har en smal talje, brede hofter og korte ben – first world problems… Derfor tjekkede jeg måleskemaet på hjemmesiden og sammenlignede med mine egne mål. Ifølge skemaet passede en strørrelse XS bedst, men da bukserne kom, var de alt for smalle i benene, så de måtte retur og byttes til en størrelse S, som passede bedre.

Det er super fedt, at der er elastik i lænden. Det gør det noget nemmere, at få bukserne til at sidde ordenligt på min kropsform og jeg behøver ikke at bruge bælte. Der er stretch i knæene og på bagdelen, hvilket gør det dejlig nemt at gå ned i hug, uden der er noget, der strammer nogen steder. Stoffet er dog ikke lige så tykt som i resten af buksen og det kan være lidt køligt for rumpen at sidde ned i længere tid, da stretchstoffet er åndbart. Længden på buksen passer fint til mig. Der er ikke for meget stof i benene, jeg skal slås med.

Detaljer på Revolutionrace Nordwand Pro

Der er mange fede detaljer på bukserne:

  • Lommer med god lynlås
  • Stretch på knæ og bagdel – som jeg nævnte ovenfor
  • Elastik i lænden – som nævnt ovenfor
  • Udluftning i benene med netmateriale
  • Knappelukning i benene
  • Krog i buksebenene til at hæfte på støvlerne

Jeg er som sagt især begejstret for elastikken i lænden.

På trods af stretch i knæ og bagdel synes jeg, buksebenene er ret smalle. Jeg har brugt bukserne både med og uden uldne underbukser under. Når jeg har uldunderbukser på, er de liiige til den stramme side og kan volde lidt besvær at få af og på ved toiletbesøg.

Buksebenenes åbning er smal, så på trods af knapper til at spænde dem ind, er det bestemt ikke nødvendigt. De er faktisk så smalle, at det er svært at få buksebenene ud over støvlerne. Så krogen til at sætte på støvlerne for at holde bukserne på plads, har jeg slet ikke brug for.

Det er rart med nok lommer i bukserne, men lynlåsene åbner indad og lukker udad. Det er sikkert en smagssag, men i mit hoved føles det forkert og jeg har 8 ud af 10 gange lukket i stedet for at åbne lynlåsen og omvendt.

Samlet vurdering af Revolutionrace Nordwand Pro

Jeg synes, det er en rigtig fin friluftsbuks med mange gode detaljer på. Prisen fejler bestemt heller ingenting. Min kropsform og buksen går ikke så godt i spænd. Længden i benene passer, livvidden passer, men benene er for smalle, når jeg skal have et tyndt lag uld under buksen. Derfor vil jeg bruge det par bukser, jeg har fået ifm. dette indlæg og ikke umiddelbart købe flere Nordwand Pro.

Vil du selv afprøve bukserne, kan de købes lige her > > >

Hvad er dine foretrukne friluftsbukser?

De bedste hilsner,

Maria