Din nye bedste ven, der holder tæt

Hvad end du er på mikroeventyr, på weekend hos familien eller flyver med carry-on only, har du brug for beholdere, der holder tæt. Og her kommer løsningen!

Humangear

HumanGear laver mange fede produkter og jeg er især faldet for GoToob og GoTubb. Det er silikone- og plastikbeholdere i forskellige størrelser og former, som holder tæt, så du ikke får fx shampoo i hele tasken.

Begge produkter er 100 % fri for BPA, PC and phthalater, hvilket betyder, at de også kan bruges til fødevarer.

GoToob

Beholderne kan bruges til fx shampoo, bodywash, bodylotion, solcreme, olie. De opfylder kravene til medbragt væske i håndbagage, hvor du må have 10 beholdere á 100 ml/1 dl med og de skal kunne være i en 1 liters gennemsigtig pose med, der kan genlukkes.

GoToob er nemme at fylde væsker i pga. den brede åbning på størrelse med en 5-krone. Selve beholderen er meget fleksible og lavet i et blødt materiale (silikone), så det er let at få al væsken ud ved at klemme eller folde beholderen helt sammen. Da den er dråbeformet, er det nemt at få det sidste restprodukt ud med pegefingeren – frem for lignende beholdere, der er trekantede. Derudover holder GoToob tæt og er drypfrie, idet de har en “no-drop ventil”, som simpelthen suger et eventuelt “dryp” tilbage i beholderen ved at lave en slags vacuum. Smart! Låget er lige til at skrue af og rengøre, så der ikke dannes nogle bakterier.

GoTubb

Bøtterne kan åbnes med én hånd ved at klemme på siderne og lukkes ved at klikke det på igen. Man kan have mad i bøtterne, da de er 100 % fri for BPA og phthalater.

Bøtterne kan bruges til fx medicin, vitaminpiller, nødder, krydderier, øreringe, elastikker, batterier, ørepropper. De er ikke gode til tynde væsker, men en konsistens ala tandpasta, efter min mening, fin at putte i.

Jeg har købt mine GoToobs og GoTubbs hos SpejderGear, men de fås også andre steder og kan selvfølgelig bestilles online også.

Carry-on

For mig er GoToob og GoTubb den perfekte løsning, når jeg rejser med carry-on only og stadig gerne vil have min yndlingsbalsam med til mine ellers ustyrlige krøller. Måske det også er noget for dig?

Hvordan pakker du dine væsker, når du rejser med carry-on?

De bedste hilsner, Maria