Jeg er meget beæret over at være nomineret til Nordic Outdoor Blogger Award 2017. CurlyCamper har, som beskrevet i dette indlæg, eksisteret i et år og det er derfor et kæmpe skulderklap, at jeg blev nomineret.

Nomineret og vandt

Derfor kunne jeg ikke lade være med at hoppe og danse, da jeg i sidste uge fik at vide, at jeg havde vundet og derfor er DANMARKS BEDSTE OUTDOORBLOG 2017.

What an honor!

Jeg har svært ved at beskrive, hvor vild en følelse det er og hvor meget det betyder. Det at blive belønnet med den virkelig flotte titel, for at gøre en stor indsats med bloggen og udgive indhold, som jeg synes, er interessant og selvfølgelig håber, du også kan få glæde og gavn af, er helt fantastisk!

Så TUSIND TAK for din stemme og din støtte!

Det sætter jeg virkelig stor pris på!

I denne uge bliver det afgjort, hvem af vinderne fra Sverige, Norge, Finland og Danmark der vinder finalen.

Et panel af outdooreksperter afgør, hvem der bliver Nordens Bedste Outdoorblog 2017.

Jeg er virkelig spændt på, hvad det ender med!

Nomineret til award

De andre blogs nomineret til awarden

Det har været spændende at læse de andre blogs, der var med i afstemningen. Det er vidt forskellige blogs, men bestemt med interessant indhold hver og én. Herunder kan du læse lidt om dem allesammen og klikke dig videre til deres blogs.

På 2. pladsen

Ultralight Pedestrian – 2. plads: Niels der har bloggen skriver om sine vandreture rundt omkring i verden og inkluderer sin ultralight pakkeliste til slut i indlæggene (plus vægt), om vandretips og udstyr.

På 3. pladsen

Hike My Heart Out – 3. plads: Marlene der har bloggen skriver om vandreture, rejser og udstyr. Marlene har vandret i Norge som barn og blev i 2015 for alvor bidt af at vandre på en tur til USA med sin kæreste.

De andre nominerede

Sarah in the Green er en rejse- og fotoblog om store og små naturoplevelser i ind- og udland. Sarah er en dygtig fotograf og skriver om mange forskellige rejser og oplevelser i Danmark og udlandet.

Helles Univers deler inspiration og rejsetips med sine læsere. Det er alt fra miniguider til bl.a. strande og restauranter i udlandet til feriebudgetter og det at rejse med børn.

A World of Backpacking skriver Tine om rygsæksrejser og solorejser. Hun har besøgt mere end 35 lande og deler ud af sine tips om bl.a. forsikringer, rejsebudgetter og visumregler.

Cammi.dk er en rejseblog, som danske Camilla der bor i Amsterdam, står bag. Hun skriver om livet som udenlandsdansker, sine rejser og skønhedsprodukter på farten.

Nominieret til award

Tak fordi du læste med og endnu en gang TUSIND TAK for din stemme!

De bedste hilsner,
Maria