12 mikroeventyr inkl. overnatning på 12 måneder

Vi er efterhånden godt inde i år 2018. Vi er alle startet på en frisk. En blank side er vendt. Årsskiftet er ofte en oplagt mulighed for mange at ændre noget i sit liv. Jeg har lyst til at være mere ude. Sove i det fri noget oftere og måske lidt mere spontant, så det ikke behøver være en decideret weekendtur. Men derimod et mikroeventyr.

Det kan blive uoverskueligt at planlægge en weekendtur, hvis jeg har meget på programmet i hverdagen og har arrangementer, fødselsdage og familietamtam i weekenderne. Derfor er én overnatning en let måde at komme ud på. Eller det er det i teorien, som jeg gerne vil teste i virkeligheden. I hverdagen hvor alle mulige ting nemt kan komme i vejen.

Vil du være med?

Jeg har derfor valgt at tage én overnatning i det fri om måneden i 2018.

Det er 12 overnatninger, 12 forskellige steder. Og du kan være med.

Hvis det lyder interessant, er du velkommen til at gøre det samme. Sæt en dato for hver måned, hvor du tager ud og sover i det fri. Når det står i kalenderen, er det fastsat og svært at komme udenom, selvom der er mange andre ting, du sikkert skal nå.

Det er én overnatning i en 30-dages periode. Det er for eksempel fra klokken 16, når du har fri, til klokken 8 næste morgen. Der er mange muligheder og hvis du har badefaciliteter på din arbejdsplads, er der ingen undskyldning for ikke at komme af sted.

Jeg vil lave et indlæg per overnatning/måned, så du kan få nogle idéer til, hvordan og hvad du selv kan gøre. Jeg vil, som jeg plejer, dele indlægget på CurlyCampers Facebookside. Her kan du dele din månedlige overnatning i det fri i tekst eller billeder og inspirere de andre læsere. Jeg vil elske, hvis du joinede og se frem til at følge med i dine mikroeventyr!

I januar deltog jeg i en temadag på Fyn med mit job. Det var en oplagt mulighed for at tage en overnatning ude. Jeg fik en masse frisk luft og slap for at køre fra Nordjylland tidligt om morgenen for at nå til Fyn i tide. Der kommer et indlæg om turen inden længe. I februar skal jeg igen til Fyn, men denne gang tænker jeg, at overnatningsstedet bliver på Sydfyn. Generelt har jeg været alt for lidt på Fyn!

Har du nogle tips til, hvor der er smukt at vandre eller overnatte ude, må du endelig skrive det i kommentarfeltet.

Del dine mikroeventyr på Facebook

Hvis du har lyst til at være med, kan du lægge dine billeder på Denmark Microadventure og inspirere andre.

 

Har du nogle favoritsteder at overnatte ude?
Et sted, hvor du kommer igen og igen?

Læs også: Vandring i Skandinavien – massevis af ruter

 

De bedste hilsner,

Maria