Niagara Falls var frosset til, da vi var der i april 2018. Eller i hvert fald floden. Og det er noget, der sjældent er tilfældet på den tid af året. Det er et imponerende syn, at se al det vand vælte ud over kanten hvert sekund i døgnet. Non stop. Jeg ville gerne lave lidt andet, end de klassiske turistting og har derfor samlet lidt blandet til dig. Inspiration til, hvad du kan lave, når du er ved Niagara Falls.

1. Gåtur langs Niagara Falls

Vi boede på den Canadiske side af Niagara Falls, så vi kunne se hen på alle tre vandfald. En dag hvor Jonas lå med madforgiftning og ikke kunne foretage sig andet end pendulfart til toilettet, gik jeg mig en tur. Jeg trængte til noget frisk luft og lidt alenetid, så det passede perfekt at snørre vandrestøvlerne og gå derud af.

Jeg gik langs floden ad Niagara Parkway og forbi Rainbow Bridge, Whirlpool Rapid Bridge ned til Niagara Whirlpool. Virkelig en flot tur og med vandet ved din side hele vejen. Videre rundt om Niagara Whirlpool, forbi Adventure Parken, som jeg skriver om senere i indlægget. Og med endestation i Niagara Glen Nature Centre.

Turen er cirka 16 kilometer retur og jeg gik den direkte vej hjem, dvs. ind gennem byen, da jeg var blevet ret sulten og ikke havde flere småsnacks tilbage.

2. Niagara Gorge

Ved Niagara Glen Nature Centre finder du et stort fint kort over Niagara Glen og de mange ruter, du kan gå. Ruterne er fint markeret og du kan sagtens finde en rute, der passer til dit niveau. De korte ruter er på cirka 100 meter, den længste 1.6 kilometer og så kan du ellers koble dem allesammen sammen, for at få en længere rute. Vi gik en af ruterne, der førte ned til floden, der fossede af sted. Rigtig smuk natur og bestemt et besøg værd. For at komme ned til ruterne, skal du ned at en ståltrappe, der er forholdsvis høj og du skal ikke være dårlig til bens for at gå ruterne.

3. WildPlay Adventure Park

På grund af årstiden var WildPlay lukket, hvilket var ret ærgerligt, da jeg virkelig gerne ville have været op i højderne. Du har her mulighed for at zipline, klatre og hoppe fra pæl til pæl samt samt klatre i net og på broer. Med den fantastiske placering, vil jeg bestemt tro, at det er et besøg værd! Åbningstiderne er fra maj måned til og med november måned.

4. Niagara on the Lake

Ved flodens udmunding finder du Niagara on the Lake. En hyggelig gammel by med caféer, restauranter og god stemning. Er du til den vilde shopping, er der også et kæmpe outlet shoppingcenter, hvis man orker det. På vej derhen kan du svinge forbi nogle af de mange vingårde til en frokost eller vinsmagning.

5. Brunch i Skylon Tower

Jeg kan godt lide at kombinere ting eller købe grej, der kan bruges til mere end én ting. Det samme gjaldt, da vi valgte at spise brunch i Skylon Tower. Vi havde været oppe i CN Tower i Toronto og havde i Niagara fået at vide, at Skylon Tower derfor ikke var et must. Resten af familien havde ikke været i CN Tower og derfor valgte vi at spise en søndagsbrunch deroppe. På den måde fik vi gratis adgang til udsigtsetagen i tårnet og havde panoramaudsigt fra bordet. Prisen for en brunch, som kun er tilgængelig om søndagen, er $33 for voksne. Du kan også vælge frokost eller aftensmad deroppe.

6. IMAX

IMAX Niagara ligger midt mellem alle attraktionerne. Er du interesseret i historien bag Niagara Falls og hvordan det hele startede, så er en tur i biffen en god idé. Filmen varer cirka 30-40 minutter og børn fra 6-års alderen kan godt være med.

De bedste hilsner,

Maria